Vzmetnica Platinum

Vzmetnice in posteljnina

Luksuzna vzmetnica meblo JOGI Platinum. Ima perofiran naravni lateks oplemeniten z gel zrnci za sproščujčo svežino in inovativno pletenino Platinum Care 3D, ki spodbuja regeneracijo celic in ohranja kožo mehko in elastično, ter jo ščiti pred izgubo vlage.

UDOBJE
Kar 4-centimeterska plast naravnega lateksa oplemenitenega z gel zrnci za sproščujočo svežino.
Naravni lateks je še posebej primeren za ljubitelje čvrstejših ležišč in ljudi, ki jim je ponoči rado toplo. Naravni lateks odlično diha in odvaja vlaga, hkrati pa zaradi gela v zrnih učinkuje hladilno in preprečuje pregrevanje telesa.

PODPORA
Edinstveno prilagodljivo 7- consko žepkasto vzmeteno jedro.

Odlično prezračevanje in odvajaje vlage v vzmetnici. Zračne komore v žepkastih vzmeteh omogočajo optimalno kroženje zraka in prijetno spalno klimo.
Veliko število žepkastih vzmeti za popolno prilagodljivost.
Stranski vgrajeni robovi, ki nudijo oporo ter olajšajo vstajanje.

mpostelje, ležišča,vzmetnice

PREOBLEKA
Luksuzna pletenina Platinum Care 3D.
Edinsteva značilnost pletenine Platinum 3D izhaja iz novativnega Hitozana, ki spodbuja regeneracijo celic, ohranja kožo mehko in elastično, ter preprečuje izgubo vlage v koži. Poleg tega je Hitozan v preobleki biorazgradljiv in deluje protibakterijsko. Pletenina vsebuje naravno svilnato lesketajoče vlakno Tencel. Tekstilna vlakna Tencel so bolj vpojna kot bombaž, mehkejša od svile in hladnejša od lana, hkrati pa zavirajo rast mikroorganizmov. Možnost izbire vzmetnice v trši (hard) ali povprečni trdoti (normal).
Snemljiva in pralna. Prijetna in mehka preobleka je pralna na 60 stopinj C.
Pletenina ima certifikat najvišjega razreda.

Vzmetnico Platinum lahko preizkusite v našem spalnem studiju v Lescah na Alpski c 62.

Izbirate lahko med vsemi standardnimi velikostmi, izdelati jo je možno tudi po meri.

mpostelje, ležišča,vzmetnice

mpostelje, ležišča,vzmetniceCelotna ponudba je vidna v našem pohištvenem salonu v Lescah, na Alpski 62. Pokličite nas na 04/53 53 548 ali pa nam pišite na lesce@pohistvo-zakelj.si

Piškotki na spletni strani
Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljnem pregledovanjem spletne strani se strinjate k uporabi piškotkov.
Več o piškotkih.
V redu