Arabeska

Spalnice

Arabeska je igrivost, dovršenost in eleganca. Spalnica Arabeska je prilagodljiva različnim prostorskim okvirom in stilom. Kombinacije preprostih ploskev, modnih poševnin in prijetnih oblin so lahko osvežujoče svetle, sproščujoče naravne, ali glamurozno šik.

ARABESKA - SPALNICA VAŠIH SANJ

NESKONČNOST KREIRANJA
Arabeska razpira krila domišljiji in ustvarjalnosti. Širok izbor garderobnih omar, opreme notranjosti garderobnih omar, front z mehkim zapiranjem, postelj in nizkih elementov dopolnjuje široka paleta barv front in materialov Spalnica, vgradnja omara, postelja s predalom

POPOLNA UPORABNOST
Prostoren volumen visokih garderobnih omar omogoča popolno prilagodljivost pri izboru in namestitvi kompaktnih polic, po višini nastavljivih izvlečnih polic in predalov z mehkim zapiranjem, pregrad in vseh ostalih elementov, ki so na voljo pri omarah po meri.

Alternative image text vgradna omara z obešalniki, policami

DOŽIVETJE UDOBJA
Klasične postelje z zračnim podnožjem imajo nastavljivo višino posteljnega dna, zračnost pa ležišču nudijo tudi postelje s preprostim in kakovostnim dvižnim mehanizmom. Modno oblikovanje postelje iz lesa, ali tekstila, počitku ponujajo dotik narave, toplino in doživetje udobja.

postlja, masivna , lesena, oblazinjena, z dvižnim mehanizmom

BREZ SKRBI. NI NOBENEGA OSTREGA ROBA
Se tudi vam včasih zgodi, da se zadanete v ostri rob postelje ali omare. Pri spalnici Arabeska se to ne more zgoditi, saj so vsi robovi mehko zaključeni.

spalnica, mehko zaobljeni robovi, mehko zapiranje

BARVE
Na izbiro so barve BELA LAK MAT, SAHARA LAK MAT, OREH LINKOLN ALI TEKSTIL
postlja, masivna , lesena, oblazinjena, z dvižnim mehanizmom

Katalog spalnice Arabeska si lahko ogledate na katalog spalnice ARABESKA

Pošljite nam sporočilo

 
 
 
 
 

Pokličite nas

04 / 535 35 48 (Salon Lesce)


Kjer vam bomo z veseljem pomagali pri vprašanjih.

Kontakt in prodajna mesta

Imate vprašanje?
04/517 05 50
informacije@pohistvo-zakelj.si

Program Žakelj in ostalo pohištvo je nazorno predstavljeno v naših salonih.


Oglejte si prodajna mesta Žakelj

Piškotki na spletni strani
Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljnem pregledovanjem spletne strani se strinjate k uporabi piškotkov.
Več o piškotkih.
V redu