Kuhinja Trenta

Kuhinje

Kuhinja Trenta ponuja vse, kar ponuja sodobna kuhinja; kakovostna izdelava, vrhunsko okovje in tehnološko napredni sistemi. Kuhinja Trenta nudi pestro izbiro barv in elementov, s pomočjo katerih lahko sestavite funkcionalno rustikalno kuhinjo.

Kuhinjo Trenta prilagodimo vašemu prostoru, različne kombinacije materialov in obdelav pa omogočajo izbiro kuhinje popolnoma po vašem okusu.
Klasična rustikalna kuhinja je domača in topla, ustvarjena za kulinarična potovanja ne le po podeželju, temveč po celem svetu.

kuhinja Trenta, širok izbor barv in materialov

Velik izbor elementov omogoča individualne rešitve za vsak prostor. Kuhinje po meri omogočajo natančno prileganje elementov dimenzijam vašega prostora, različne kombinacije materialov in obdelav pa omogočajo izbiro kuhinje po vašem okusu.

na izbiro različni elementi, natančno prileganje elementov dimenziji prostora

PREDNOSTI KUHINJE TRENTE
- različne kombinacije materialov in obdelav omogočajo izbiro kuhinje po vašem okusu,
- z široko paleto dodatnih elementov lahko popestrite kuhinjo ali opremite dnevno sobo,
- kuhinje Alples so sinonim izkušenj in znanja, saj je podjetje Alples na trgu prisotno že od leta 1955. Prepoznavno oblikovanje je garancija za kakovost tudi na področju kuhinje.

na izbiro različni elementi, natančno prileganje elementov dimenziji prostora Katalog kuhinj Alples si lahko ogledate na katalog kuhinj Alples
Dogovorite se za svetovanje in izris. Pokličite nas na 045353548 ali pa nam pišite na lesce@pohistvo-zakelj.si. Kuhinja je dolgoročni nakup zato naj bo odločitev tehtna in premišljena. Pusluh za izražene želje, dobro svetovanje, premišljen izris in strokovna podkovanost naših svetovalcev so ključni za dolgoročno zadovoljstvo uporabnika

Pošljite nam sporočilo

 
 
 
 
 

Pokličite nas

04 / 535 35 48 (Salon Lesce)


Kjer vam bomo z veseljem pomagali pri vprašanjih.

Kontakt in prodajna mesta

Imate vprašanje?
04/517 05 50
informacije@pohistvo-zakelj.si

Program Žakelj in ostalo pohištvo je nazorno predstavljeno v naših salonih.


Oglejte si prodajna mesta Žakelj

Piškotki na spletni strani
Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljnem pregledovanjem spletne strani se strinjate k uporabi piškotkov.
Več o piškotkih.
V redu