Laguna

Kuhinje

SPOMINI IZ MLADOSTI nas hranijo vse življenje. Kuhinja, ki s svojimi oblikami in vzdušjem spominja na varnost primarne družine, pomaga obdržati življenje v pravem ravnovesju.
Domačnost kuhinje Laguna sprejme člane družine enako velikodušno kot obiskovalce. Ambient v bogatem podeželskem slogu je primerno okolje za kuharske izlete po vsem svetu.

NAREJENO Z OBČUTKOM SVOBODE podeželja. Idealna kombinacija naravnega hrasta in laka v barvi magnolije zagotavlja trdnost in odločnost na eni strani ter nežnost na drugi strani.

kuhinja Laguna, širok izbor barv in materialov

Kuhinja Laguna ima prester izbor materialov in barv in lahko vsakdo najde primerno kombinacijo v stilu podeželja. Z široko paleto dodatnih elementov lahko popestrite kuhinjo ali opremite dnevno sobo.

kuhinja Laguna, širok izbor barv in materialov

Katalog kuhinj Alples si lahko ogledate na katalog kuhinj Alples

Dogovorite se za svetovanje in izris. Pokličite nas na 045353548 ali pa nam pišite na lesce@pohistvo-zakelj.si. Kuhinja je dolgoročni nakup zato naj bo odločitev tehtna in premišljena. Pusluh za izražene želje, dobro svetovanje, premišljen izris in strokovna podkovanost naših svetovalcev so ključni za dolgoročno zadovoljstvo uporabnika

Pošljite nam sporočilo

 
 
 
 
 

Pokličite nas

04 / 535 35 48 (Salon Lesce)


Kjer vam bomo z veseljem pomagali pri vprašanjih.

Kontakt in prodajna mesta

Imate vprašanje?
04/517 05 50
informacije@pohistvo-zakelj.si

Program Žakelj in ostalo pohištvo je nazorno predstavljeno v naših salonih.


Oglejte si prodajna mesta Žakelj

Piškotki na spletni strani
Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljnem pregledovanjem spletne strani se strinjate k uporabi piškotkov.
Več o piškotkih.
V redu