Urbana

Kuhinje

Kuhinja je vonj. Vonj po naravi - tudi sredi mesta. Kuhinja je občutek, ki ga je težko opisati, a ga vsak po svoje prepozna, ko ga občuti. V njem se prepletata pravi navdih domačnosti in veliko izkušenj sveta. Alples vse to ima! Kuhinje URBANA s čistimi linijami v dveh osnovnih barvah skorš in naravna bukev. Preplet svetlega in temnega je preplet narave in urbanosti, ki s sijajnimi površinami prinaša v kuhinjo navdih svetovljanstva.

kuhinja urbana, kuhinja

Velik izbor elementov omogoča individualne rešitve za vsak prostor. Kuhinje po meri omogočajo natančno prileganje elementov dimenzijam vašega prostora, različne kombinacije materialov in obdelav pa omogočajo izbiro kuhinje po vašem okusu.

na izbiro različni elementi, natančno prileganje elementov dimenziji prostora

PREDNOSTI KUHINJE URBANA
- različne kombinacije materialov in obdelav omogočajo izbiro kuhinje po vašem okusu,
- z široko paleto dodatnih elementov lahko popestrite kuhinjo ali opremite dnevno sobo,
- kuhinje Alples so sinonim izkušenj in znanja, saj je podjetje Alples na trgu prisotno že od leta 1955. Prepoznavno oblikovanje je garancija za kakovost tudi na področju kuhinje.

na izbiro različni elementi, natančno prileganje elementov dimenziji prostora

Dogovorite se za svetovanje in izris. Pokličite nas na 045353548 ali pa nam pišite na lesce@pohistvo-zakelj.si. Kuhinja je dolgoročni nakup zato naj bo odločitev tehtna in premišljena. Pusluh za izražene želje, dobro svetovanje, premišljen izris in strokovna podkovanost naših svetovalcev so ključni za dolgoročno zadovoljstvo uporabnika

Pošljite nam sporočilo

 
 
 
 
 

Pokličite nas

04 / 535 35 48 (Salon Lesce)


Kjer vam bomo z veseljem pomagali pri vprašanjih.

Kontakt in prodajna mesta

Imate vprašanje?
04/517 05 50
informacije@pohistvo-zakelj.si

Program Žakelj in ostalo pohištvo je nazorno predstavljeno v naših salonih.


Oglejte si prodajna mesta Žakelj

Piškotki na spletni strani
Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljnem pregledovanjem spletne strani se strinjate k uporabi piškotkov.
Več o piškotkih.
V redu