Magnet dnevna soba

Dnevne sobe

POLETNA AKCIJA

-20%

Popust velja za naročilo od 27.6 do 31.7.2024

Dnevna soba je poleg kuhinje osrednji prostor našega doma.
Tam se družite z družino in prijatelji, sproščate ob pogovoru, branju ali gledanju televizije, zato poskrbite da bo zares prijeten prostor.
Pohištvo dnevne sobe je element, ki mu je vredno posvetiti pozornost.Kako boste opremili dnevno sobo je odvisno od vaših želja ter prostora. Če želite bolj zračno dnevno sobo, potem izberite viseče elemente, da bo pohištvo delovalo bolj lahkotno.
Če imate manjši bivalni prostor, potem predlagamo izbiro svetlih barv, s čimer optično povečate prostor in ga naredite svetlejšega-Dnevna soba Magnet je izdelana v enakem dekorju in enaki obliki kot predsoba in spalnica Magnet, tako lahko dosežete celovit in enoten videz vašega bivalnega prostora.Dnevna soba Magnet ima izredno lepe barvne odtenke hrasta, bele in kašmir sive, ki jih lahko poljubno kombinirate. V kolikor gre za majši prostor priporočamo več bele barve, s čimer dosežete optično večjo in prostornejšo dnevno sobo.
Zanimiva rešitev tako pri manjših kot tudi večjih prostorih je vgradna omara, ki popolnoma zapolni prostor od stropa do tal in katero seveda lahko barvno popolnoma prilagodimo programu Magnet

Katalog dnevne sobe Magnet si lahko ogledate na katalog dnevne sobe Magnet

Dnevna soba Magnet je vidna v našem pohištvenem salonu v Lescah, na Alpski 62.
Za pravilno izbiro vam svetujemo obisk salona, kjer si lahko dnevno sobo Magnet ogledate ter kjer vam bomo znali tudi pravilno svetovati, da bo izbira res prava in dolgoročna.

Kontakt in prodajna mesta

Imate vprašanje?
04/517 05 50
informacije@pohistvo-zakelj.si

Program Žakelj in ostalo pohištvo je nazorno predstavljeno v naših salonih.


Oglejte si prodajna mesta Žakelj

Piškotki na spletni strani
Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljnem pregledovanjem spletne strani se strinjate k uporabi piškotkov.
Več o piškotkih.
V redu