Kuhalna plošča BORA Pure

BORA kuhalne plošče

ČISTA POPOLNOST. VRHUNSKI SLOG ZA VAŠO KUHINJO
BORA kuhalna plošča z napo predstavlja celovit sistem, vse na enem mestu. Komponente so med sabo popolnoma usklajene, od odvoda kuhalne plošče do stenske škatle in filtra recilkuliranega zraka.
BORA deluje brez komromisov, učinkovito in tiho

kuhalna plošča, napa, vhrnuski design, izredno tiho delovanje

Edinsteven vertikalni drsnik še bolj olajša upravljanje z intuitivnim premikanjem prsta navzgor ali navzdol ali z neposrednim dotikom. Vse pomembne upravljalne funkcije je mogoče vedno aktivirati hitro in z enim premikom

kuhinja, kuhalna plošča, napa, tiho delovanje

PREPROSTO ČIŠČENJE
Dele, izpostavljene kuhalni pari, je možno skozi dobro dostopno odprtino za dovod zraka enostavno odstraniti. Očistite jih lahko v pomivalnem stroju, kjer zavzamejo zelo malo prostora.

Spalnica, vgradnja omara, postelja s predalom

NAJNIŽJA GLASNOST
Napa je vedno zelo tiha, tudi pri najvišjih stopnjah moči. Razlog za to je optimalni zračni kanal in uporaba neverjetno tihega ventilatorja. Tako pri kuhanju in pogovorih ni nobenih motenj

kuhinsjska plošča, napa, tiho delovanje

NAJVEČJI PROSTOR ZA SHRANJEVANJE
Nizka višina z manj kot 200mm in vgrajena enota filtra recilkuliranega zraka zagotavljata največji prostor za shranjeanje loncev in drugih kuhinjskih pripomočkov v spodnji omarici.
Tudi pri vsti kuhinje z 60cm globine, se za recirkulacijo zraka ni potrebno odpovedati nobenim predalom. Povsem drugače kot običajno

kuhalna plošča, kuhinsjska napa

ZELO VELIKA KUHALNA POVRŠINA
Z osrednjim uporavljanjem in optimalno razporeditvijo kuhalnih polj ostane vedno dovolj prostora za kuhanje s 4 do 24cm velikimi lonci hkrati.

Pošljite nam sporočilo

 
 
 
 
 

Pokličite nas

04 / 535 35 48 (Salon Lesce)


Kjer vam bomo z veseljem pomagali pri vprašanjih.

Kontakt in prodajna mesta

Imate vprašanje?
04/517 05 50
informacije@pohistvo-zakelj.si

Program Žakelj in ostalo pohištvo je nazorno predstavljeno v naših salonih.


Oglejte si prodajna mesta Žakelj

Piškotki na spletni strani
Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljnem pregledovanjem spletne strani se strinjate k uporabi piškotkov.
Več o piškotkih.
V redu